Dorcel anaallibesti Relax +

Laost otsas
SKU
r3717
22,95 €
229,50 €/l
Lisa võrdlusesse Lisa soovinimekirja

Härrased, kas soovite oma partneriga anaalset naudingut uurida? Olenemata sellest, kas olete kogenud või algaja, on anaalseksi ajal soovitatav kindlasti kasutada libestit. Päraku stimulatsioon on oluline osa meeste ja naiste seksuaalsuse avastamisel. Dorceli Anal Relax + sisaldab kõike, mida vajate.

See libesti sisaldab pisut tuimestavaid aineid, seega aitab kaasa anaalseksi õnnestumisele. See mitte ainult ei paranda anaalseksi, vaid hõlbustab ka anaaltappide, eesnäärme stimulaatorite ja strap-on´ide sisestamist. Anal Relax + eeliseks on see, et see sobib kõigile. Kuigi see libesti muudab anusesse sisenemise kergemaks, aitab selle paks koostis muuta ka aistingud intensiivsemaks – kümme korda suurem nauding võrdub suurema rahuloluga!

Veebaasil toode, mis on spetsiaalselt loodud anaalseksi jaoks, Anal Relax + libesti sobib ideaalselt igale paarile, olenemata sellest, kas olete esmakordne või pidev anaalseksi fänn.

Veebaasil anaallibesti, mis on loodud lõdvestama.

See veepõhine libesti sobib täielikult kasutamaks ka koos kondoomidega. See on ka kvaliteetne toode, mis on ohutu nii teie tervisele kui ka seksuaalelule. Veelgi enam, see sobib suurepäraselt anaalseksi avastamiseks ja nautimiseks. Looduslikest taimeekstraktidest, nagu piparmünt, valmistatud libesti on loodud pakkuma maksimaalset naudingut ja rahustavaid omadusi. Värskendav ja lõõgastav toime toimib kerge anesteetikumina ja hõlbustab sisenemist. Anal Relax + on ideaalne partner teie anaalseteks mängudeks.

Lisainfo
Bränd Dorcel
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Dorcel anaallibesti Relax +
Sinu hinnang
Tooted samast kategooriast