Suudeldav libesti maasika-šhampanja 50 ml

Laos
Kohal: 2
SKU
t252222
21,99 €
439,80 €/l
Lisa võrdlusesse Lisa soovinimekirja
  • Maitsestatud suudletav libesti Šampanja maasikas
  • Veebaasil libesti
  • Ei sisalda sünteetilisi lõhna- ja värvaineid

Mai Attraction maitsestatud libesti: maitseb nagu päris! See on lõbus viis tuua oma seksellu vaheldust või innustada oma partnerit oraalseksi tegema. 

Kandke paar tilka libestit erogeensetele tsoonidele ja kutsuge oma partner neid ükshaaval avastama.

Libesti on vees lahustuv / biolagunev: MAI Attractioni maitsestatud libestid on puhta vee baasil. Nende koostised on õrnad tundlikule nahale ja pakuvad kauakestvat siidisust. Need libestid on lateksisõbralikud, kergesti sooja veega mahapestavad ja on ohutud kasutamiseks igat tüüpi mänguasjadega.

Suhkruvabad ja gluteenivabad: MAI Attractioni maitsestatud libestid ei sisalda suhkrut, gluteeni ega värvaineid ning ei määri voodipesu. Need söödavad libestid on valmistatud süütundevabalt. Need maitsvad maitsed maitsevad täpselt nagu päris, ilma kunstliku järelmaitseta.

Parabeenivaba: MAI Attraction maitsestatud libestid ei sisalda parabeene. Parabeene on seostatud ärrituse tekkega tundlikel ja allergilistel inimestel.

100% valmistatud Hispaanias: Mai kosmeetika on 100% valmistatud Hispaanias, kooskõlas GMP hea tootmistava juhistega.

Koostis: vesi, glütseriin, hüdroksüetüültselluloos, avena sativa tuuma ekstrakt, bambusa arundinacea lehtede ekstrakt, propüleenglükool, naatriumsahhariin, aroom, naatriumfütaat, kaaliumsorbaat, sidrunhape, naatriumhüdroksiid.

Lisainfo
Kogus (ml) 50
Põhi vee baasil
Lõhn vahuveini
Maitse maasika
Bränd Mai Attraction
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Suudeldav libesti maasika-šhampanja 50 ml
Sinu hinnang
Tooted samast kategooriast