Satisfyer Lucky Libra vibratsiooniga õhkstimulaator

Laos
Kohal: 32
SKU
4018355
Soodushind 24,98 € Tavahind 39,90 €
Lisa võrdlusesse Lisa soovinimekirja

Satisfyer Lucky Libra - suurepärane õhkstimulaator, millele on lisatud ka vibratsioon!. Nüüdsest on Satisfyer muutnud õhkstimulaatori välimust ja sellel pole eraldi väljaulatuvat huulikut. Kogu vibraatori pea on siidiselt ümar ja mõnus üle kogu keha massaažiks. Lisaboonusena õhkstimulatsiooni avaus.

%

Vibraatoril on mugav avausega käepide, millega saad seda hõlpsasti ja kindlalt käes hoida ka siis, kui oled kasutanud rohkelt veebaasil libestit või kehageeli. Käepide sobib suurepäraselt nii vasaku- kui ka paremakäelistele ning sõltumata sellest, kumba pidi sa lelu parasjagu käes hoiad - kõik asendid on sobivad.

Kogu juhtmine on vaid kolme nupuga. Õhkstimulatsiooni sisselülitamine ja selle suurendamine (keskmine nupp), õhkstimulatsiooni vähendamine ja kolmandaks nupuks on vibratsiooni sisselülitamine ning erinevate režiimide vahel liikumine.

Kokku on Lucky Libra mõnusasse ja käepärasesse väikesesse kehasse lisatud 11 õhkstimulatsioonitaset ja 10 vibratsioonirežiimi. Mõlemaid saad juhtida eraldi ja kombineerida täpselt vastavalt enda soovide järgi.

Soovi korral saad kasutada ainult vibratsioonirežiime ning lisades mõnda veebaasil libestit või massaažigeeli pakkuda endale või oma partnerile suurepärast ülekehamassaaži pöörates erilist tähelepanu erogeensetele piirkondadele.

Lucky Libra on taaslaetav usb-kaabliga ning veekindel (IPX7)

Lisainfo
Pikkus (cm) 15
Läbimõõt (cm) 5
Värv punane
Materjal ABS. silikoon
Patareid taaslaetav
Pritsmekindel veekindel
Kiirused 11
Bränd Satisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Lucky Libra vibratsiooniga õhkstimulaator
Sinu hinnang
Tooted samast kategooriast