Kliitoristimulaator Womanizer Premium eco

Laos
Kohal: 1
SKU
o-05528790000
Soodushind 170,10 € Tavahind 189,00 €
Lisa võrdlusesse Lisa soovinimekirja

Nüüd on Womanizer Premium Eco täielikult jätkusuutlik ja loodustsäästev seksmänguasi! Premium Eco on vegan, sellel on eemaldatavad akud ning kõik selle lelu komponendid on lahtivõetavad ja taaskäideldavad. Eco laadimiskaabel on  säästmise eesmärgil lühendatud ning nii laadimiskaabel on kaetud kui ka Eco hoiukott on valmistatud 100% puuvillast. Premium Eco pakub sulle täiesti süümekavabu orgasme!

%
Video

Nagu ka tavalised Womanizer Premium mudelid, on Ecol 12 õhkstimulatsioonitaset, mis algavad hästi õrnast ning vaiksest ja lõppevad tõelise võimsa puhanguga. Eco´l on ka Premiumi lemmikfunktsionaalsus - Smartsilence - mis tähendab, et õhkstimulaator töötab vaid siis, kui selle huulik on lähikontaktis nahaga. Nii kui lelu eemaldub nahalt, lülitub see välja, ja kui kokku puude taastub, lülitub taas automaatselt sisse. See on äärmiselt mugav ja privaatne funktsionaalsus, mille saab ka välja lülitada hoides korraga ca 3 sekundi jagu all + ja - nuppu.

Võrreldes tavalise Premiumiga ei ole Ecol autopilootreziime. Tegemist on pritsmekindla leluga, see tähendab, et võid seda turvaliselt niiske lapiga puhastada, kuid Eco ei ole täielikult veekindel nagu tavaline premium, et seda näiteks dušši all kasutada.

Premium Eco mõnusalt mahe roosakas plastik on biolagunev (biolene) kuid selle tulemusena on ka selle sulamistemperatuur madalam (550c), seega ära jäta näiteks toodet suvel kuuma ilmaga umbsesse autosse.

Kui tavalise akuga toote akude eluiga on ca 200 laadimistsüklit, siis Eco akud saad sa ise ära vahetada. Avades toote, leiad selle seest standardsed akud, mille leiad tehnikapoest

Lisainfo
Pikkus (cm) 16.5
Värv roosa
Patareid taaslaetav
Kiirused 12
Bränd Womanizer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Kliitoristimulaator Womanizer Premium eco
Sinu hinnang
Tooted samast kategooriast