Dorcel Performer kapslid 16 tk

Laost otsas
SKU
r3718
31,95 €
2,00 €/tk
Lisa võrdlusesse Lisa soovinimekirja

Dorcel Performer kapslid annavad sulle tõuke, mis aitab sul oma seksuaalset jõudlust parandada. Perform + kapslid on mõeldud sinu peenises vereringe soodustamiseks, omades vasodilateerivat toimet võimsa ja püsiva erektsiooni saavutamiseks. Samuti stimuleerivad need sinu libiidot ja suurendavad seksuaalset isu.

Kui seks on silmapiiril, ära oota enam – Perform + kapslid on võtmiseks olemas. Nad annavad sulle kõike, mida vajad, et su partner oleks teie magamistoas sinu etteastest lausa uimastatud. Need kapslid koosnevad  looduslikest vitamiinidest ja taimeekstraktidest, mis tõstavad sinu jõudlust:

Suurenenud libiido
Suurenenud energiavarud
Võimsamad ja paremad erektsioonid
Erektsioon, mis kestab kauem
Paranenud heaolu


PERFORM +: ŽENŠENNI JA GINGKO KAPSLID

Perform + kapslid on valmistatud ženšenni ekstraktidest, mille afrodisiaakumid on läbiproovitud ja tõesed; näed kiiresti positiivset mõju oma seksuaalsele isule ja erektsiooni kestusele. Gingko on veel üks taim, mida võib Perform + koostisosade hulgast leida. Selle veresooni laiendav toime suurendab verevoolu sinu peenisesesse, andes sulle kindlama erektsiooni, mis kestab kauem. Roheline tee on nende kapslite teine ​​​​peamine koostisosa. Selle omadused on samuti hinnatud. Selle eelised hõlmavad paremat elujõudu ja vastupidavust. See on ideaalne kokteil sinu seksuaalse jõudluse suurendamiseks.

Stimuleerib seksuaalset iha
Energia ja vastupidavuse kasv
Parem seksuaalne jõudlus

Lisainfo
Bränd Dorcel
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Dorcel Performer kapslid 16 tk
Sinu hinnang
Tooted samast kategooriast