Pillow Talk türkiisroheline minivibraator Flirty

Laos
Kohal: 1
SKU
o-05923740000
49,95 €
Lisa võrdlusesse Lisa soovinimekirja

Selles võrratus roosas minivibraatoris on kõik, mida üks naise hing ihaldada võiks: suurepärane värv, kaunid kurvid, pehme pealispind, pisut sillerdust ning loomulikult erutav vibratsioon. Oled huvitatud?

Flirty on suurepäraseks kaaslaseks vahepealseteks aegadeks, kuna on just sobivas suuruses, et mahtuda näiteks sinu käekotti, seega saad selle kaasa võtta, kuhu vaid soovid.

Video

Vibraatoril on pisut ümar pea ning stimuleerivad sooned - lihtsalt nauding. Samas on lelu imelise pinnakattega ning sisenemise ajal tunned ka tema soonekesi. Tänu oma kujule ja velvetilisele pinnale, siseneb ta peaaegu et ise, ilma erilise jõuta. Ning kui Flirty on juba oma õiges kohas, saad lelu juhtida selle all ja peal olevatelt nuppudelt. Üks nuppudes pole lihtsalt tavaline - see on päris õige Swarovski kristall, mis sillerdab väga kaunilt, kui sellele langeb pisut valgust.

Kuid Flirty ei näe lihtsalt väga hea välja, ta ka pakub sulle palju. Sinu uus lemmik omab võimast mootorit, millest kanduvad sügavad vibratsioonid viivad su ekstaasini. Vajuta vaid vajutusnuppe ning leia omale sobivaim kombinatsioon.

Lelul on erinevad vibratsioonikiirused ning lisaks ka kiire väljalülitus, millega saad vibraatori koheselt välja lülitada. Samuti on Sassy´l reisilukk, mis välistab vibraatori iseenesliku käivitumise kohvris, kui mõni ese selle nupule vajutab ning võiks ebamugava situatsiooni tekitada. Taaslaetav usb-kaabliga. 

Mida sa veel ootad?

Lisainfo
Pikkus (cm) 11
Läbimõõt (cm) 2.2
Värv roheline
Materjal silikoon
Patareid taaslaetav
Bränd Pillow Talk
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Pillow Talk türkiisroheline minivibraator Flirty
Sinu hinnang
Tooted samast kategooriast